ONZE PRODUCTEN

HUISSTIJL

Retailtrust

Iedereen weet hoe belangrijk goede communicatie en presentatie is. Ook als merk/ bedrijf wil je een bepaalde indruk maken, een beeld en gevoel achter laten bij je doelgroep. Je wilt een imago dat past bij het beeld dat het merk/ bedrijf uit moet stralen. Dit beeld vind je terug in alle lagen van een organisatie, van visitekaartje tot en met het bedrijfslogo op de auto. Waar je naar op zoek bent is een gedegen professionele huisstijl. Een huisstijl, of -corporate identity- is de manier waarop een merk/ bedrijf zich visueel presenteert. Dat kan op vele manieren, zoals door gebruik te maken van een logo, vaste kleuren, stijlelementen en standaard lettertypes. Waardoor u als merk/ bedrijf herkenbaarheid genereert.

 

LOGO ONTWERP

MY Creative produceert logo’s tegen prijzen die elke ondernemer zich kan veroorloven. De start van een bedrijf valt of staat met een representatief, hedendaags en passend logo. In samenspraak met u als zijnde klant komen we samen tot een verbluffend eindresultaat. U bepaalt de kleurstelling en de stijl, daarna gaat MY Creative voor u aan de slag! Het logo wordt na goedkeuring in diversen formaten aangeleverd. Bruikbaar voor alle denkbare doeleinden, drukwerk, socialmedia, belettering etc.
Informeer naar onze mogelijkheden.

WEBSITE

Wij ontwikkelen websites en webshops voor kleine en grote bedrijven en instanties. Wij bouwen het zo gebruiksvriendelijk mogelijk zodat u zelf ook, indien nodig, de inhoud kan aanpassen. Onze websites worden duurzaam gebouwd met de meest moderne technieken, software en plugins.
Uw website is namelijk uw online visitekaartje!

Professioneel.
Betaalbaar.
Van ontwerp tot nazorg.
Creatieve vormgeving.
Duidelijk op ieder beeldscherm.

DRUKWERK

Een totaalpakket custom-made drukwerk afgestemd op Jouw individuele wensen en behoeften. Jouw gehele [nieuwe] huisstijl óf enkel nieuwe visitekaartjes: MY Creative.

SCHERP GEPRIJSD, GOED DRUKWERK

BELETTERING

Belettering op uw auto[‘s], interieur of exterieur is van groot belang wanneer u met uw bedrijf of merk professioneel voor de dag wilt komen. MY Creative gebruikt hiervoor enkel kwaliteis-folie. Natuurlijk nemen wij ook het grafische aspect onder handen, die ene eerste indruk! Reken maar dat deze blijft hangen.

 

SOCIAL MEDIA CONTENT

Social Media, daar waar je slecht één keer een professionele indruk kunt achterlaten, is bij uitstek hét mediumm uw bedrijf of merk te promoten. Content die in het oog springt is dan ook cruciaal.  MY Creative zorgt, in samenspraak met jou als klant, dat hij of zij nét iets langer op bv. jouw Facebookpost blijft. Uitingen als professsionele AE promo’s doen wonderen. Zorg voor ‘n goede post op social media, ook nu kies je voor MY Creative.

Je vind ons ook op